Физиотерапия

Физиотерапията се занимава с хармонизиране на движенията и функциите на тялото. Тя влияе както върху физиологичните така и върху патологичните жизнени процеси. Целта ни е да повишим реакциите на организма и по този начин да подсилим оздравителните принципи на тялото.

Физиотерапията се занимава от една страна с предотвратяване на функционални отклонения в двигателния апарат, а от друга със запазването, подобряването и възобновяването на естествените процеси на движение, с цел оптимизиране на индивидуалните възможности за безболезнено движение.

Нашите предложения са:

 • УВЧ
 • ИМП (импулсивно магнитно поле)
 1. 1. диадинамични токове 2. галванични токове 3TENS  терапия 4. стимулация
 • Интерферентни токове
 • Вакуум – терапия
 • Солукс
 • Ултразвук
 • Лазер терапия /терапевтичните лазерни устройства имат мощен противовъзпалителен, болкоуспокояващ, регенеративен, съдоразширяващ, стимулиращ имунната защита, противоалергичен и противомикробен ефект./

Работно време:

Д-р Галина Филипова специалист Физикална терапия и рехабилитация

, МЦ Биомед 99

ПОСЕЩЕНИЯ за:ПонеделникВторник Сряда Четвъртък Петък
Физикална терапия12:00 - 15:3012:00 - 15:3008:00 -11:3008:00 -11:3012:00 - 15:30
Амбулаторни прегледи07.00-11.0007.00-11.0007.00-11.0007.00-11.0007.00-11.00

Масажи

В Биомед-99 се грижат за Вашето здраве и самочувствие екип от квалифицирани кинезитерапевти и рехабилитатори . Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от масажи, лечебни процедури и програми за отслабване. На всеки клиент се изготвя индивидуална програма в зависимост от конкретният проблем, която включва както предлаганите от нас процедури, така и съвети за профилактика в домашна обстановка. Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас.

Нашите предложения са:

 • КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Класически мануален масаж:
продължителност:50 мин

 • ЧАСТИЧЕН КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

–гръб: продължителност: 20 мин
–крака: продължителност: 20 мин
–класическа рефлексотерапия, крака:  продължителност: 20 мин
– класическа рефлексотерапия на длани: продължителност: 20 мин
– лице и масажна яка: продължителност: 15 мин

 • АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

Възстановява нормалната циркулация на  кръвта и лимфата, спомага за отстраняване на мастните депа, като се подпомага изхвърлянето на излишните течности и токсини.

продължителност: 20 мин

 • ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ

продължителност: 30 мин

 • ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Прилага се с цел профилактика, обработват се различни проблемни части от тялото с цел освобождаване на енергията, блокажите и натрупаното напрежение. Могат да бъдат използвани и вендузи, ако това е необходимо.

продължителност: 10до20 мин

 • ВЕНДУЗЕН ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

продължителност: 20 мин

 • СПОРТЕН МАСАЖ

Тренировъчен, предварителен, възстановителен. Подходящ е за хора, които тренират. Препоръчителен е преди или след физически натоварвания, между състезания.
продължителност: 50 мин

 • АНТИ – КОНСТИПИРАЩ (ЛЕЧЕБНОРАЗХЛАБВАЩ) МАСАЖ

Изпълнява се върху коремната област, по проекцията на дебелото черво. Включва и работа върху рефлексните зони.

продължителност: 15 мин

 • АНТИСТРЕСОВ РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ

Лек отпускащ масаж с антистресов ефект, успокояващ нервната система

продължителност: 50 мин

 • АРОМАТЕРАПИЯ

При ароматерапията се използват благоуханни етерични масла като начин за лекуване и подобряване на общото състояние и здраве. Прилагането на етерични масла с масажа или в банята, инхалирането и парната баня имат невероятно положителен ефект върху настроението, както и въздействие върху леките неразположения и болки. Ароматерапията е едно красиво изкуство, носещо наслада и удоволствие. Тя е и естествен начин за повишаване и поддържане на здравето и позитивното настроение.

продължителност: 50 мин

 • АПИТЕРАПИЯ – Медолечение

Масажът с пчелен мед – древен способ за прочистване на човешкият организъм. Чрез него се въздейства на тъканите в дълбочина, като от тях през порите на кожата се извличат натрупваните с години отпадъчни вещества. „Меденият” масаж влияе силно тонизиращо и имуноукрепващо. Възстановява естествената способност на тялото да се самоосвобождава от отровите. Атакува хроничните болести от всякакъв вид. Има доказан и бърз ефект при: проблеми със сърцето, бъбреците, черния дроб, ставите, стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, нарушена потентност, безплодие, алергии, главоболие, депресии и други типични съвременни проявления на дисбаланс в организма.

– Масаж на гръб:
продължителност: 20 мин 

– Антицелулитен масаж с мед:
продължителност: 20мин

Понеделник – Петък :

/след предварителна заявка/