Начало : SPA Комплекс - Масажи
В Биомед-99 се грижат за Вашето здраве и самочувствие екип от квалифицирани кинезитерапевти и рехабилитатори . Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от масажи, лечебни процедури и програми за отслабване. На всеки клиент се изготвя индивидуална програма в зависимост от конкретният проблем, която включва както предлаганите от нас процедури, така и съвети за профилактика в домашна обстановка. Ако искате да се почувствате по-здрави и освежени, изберете си масаж и елате при нас.
 
Нашите предложения са
:
 
 • КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ 
Класически мануален масаж:
продължителност:50 мин
 • ЧАСТИЧЕН КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ
- гръб: продължителност: 20 мин
- крака: продължителност: 20 мин
- класическа рефлексотерапия, крака:  продължителност: 20 мин
- класическа рефлексотерапия на длани: продължителност: 20 мин
- лице и масажна яка: продължителност: 15 мин
 •  АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
Възстановява нормалната циркулация на  кръвта и лимфата, спомага за отстраняване на мастните депа, като се подпомага изхвърлянето на излишните течности и токсини.
продължителност: 20 мин
 • ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ
продължителност: 30 мин
 • ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ
Прилага се с цел профилактика, обработват се различни проблемни части от тялото с цел освобождаване на енергията, блокажите и натрупаното напрежение. Могат да бъдат използвани и вендузи, ако това е необходимо.
продължителност: 10до20 мин
 • ВЕНДУЗЕН ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ
продължителност: 20 мин
 • СПОРТЕН МАСАЖ
Тренировъчен, предварителен, възстановителен. Подходящ е за хора, които тренират. Препоръчителен е преди или след физически натоварвания, между състезания.
продължителност: 50 мин
 • АНТИ - КОНСТИПИРАЩ (ЛЕЧЕБНОРАЗХЛАБВАЩ) МАСАЖ
Изпълнява се върху коремната област, по проекцията на дебелото черво. Включва и работа върху рефлексните зони.
продължителност: 15 мин
 • АНТИСТРЕСОВ РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ
Лек отпускащ масаж с антистресов ефект, успокояващ нервната система
продължителност: 50 мин
 • АРОМАТЕРАПИЯ
При ароматерапията се използват благоуханни етерични масла като начин за лекуване и подобряване на общото състояние и здраве. Прилагането на етерични масла с масажа или в банята, инхалирането и парната баня имат невероятно положителен ефект върху настроението, както и въздействие върху леките неразположения и болки. Ароматерапията е едно красиво изкуство, носещо наслада и удоволствие. Тя е и естествен начин за повишаване и поддържане на здравето и позитивното настроение.
продължителност: 50 мин
 • АПИТЕРАПИЯ – Медолечение
Масажът с пчелен мед – древен способ за прочистване на човешкият организъм. Чрез него се въздейства на тъканите в дълбочина, като от тях през порите на кожата се извличат натрупваните с години отпадъчни вещества. „Меденият” масаж влияе силно тонизиращо и имуноукрепващо. Възстановява естествената способност на тялото да се самоосвобождава от отровите. Атакува хроничните болести от всякакъв вид. Има доказан и бърз ефект при: проблеми със сърцето, бъбреците, черния дроб, ставите, стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, нарушена потентност, безплодие, алергии, главоболие, депресии и други типични съвременни проявления на дисбаланс в организма. 

- Масаж на гръб:
продължителност: 20 мин 
- Антицелулитен масаж с мед:
продължителност: 20мин

Бонус програми:
 
 1. Антицелулитни масажи-10поцедури -8% отстъпка+бонус/1 фитнес + 1 сауна/
 2. Цели масажи-10поцедури -12% отстъпка+бонус/ 2 сауни/
 3. Частични масажи-10поцедури -12% отстъпка+бонус/ 1 сауна/
 4. Аромомасаж-цял-10поцедури -11% отстъпка+бонус/ 2 сауна+1 фитнес/ Аромомасаж-частичен-10поцедури -11% отстъпка+бонус/ 1 сауна+1 фитнес/
 5. Комбинирана програма-10% отстъпка
2 цели масажа-релаксиращи 2 аромомасажа-цели 2 масажа с мед 2 зонотерапий 2 козметични/жени/-2 спортни/мъже/  + 3 спа процедури-бонус


Работно време:

Понеделник - Петък : 08.00ч. - 20.00 ч.
Събота - Неделя : 09.00 ч. - 17.00 ч./след предварителна заявка/